Képviselt márkák

Atelier Seedap
Az Atelier Sedap speciális gipszből készíti lámpáit. Nemzetközi összehasonlításban sincs kiválóbb a kategóriájában. Lámpáit előszeretettel másolják. A különleges és tökéletes minőségű alapanyag, az egyedi technológia alkalmazása nem csak a különleges formákban, hanem az impozáns méretekben is megmutatkozik. A fali lámpa szekcióban verhetetlen. A környezetbarát gyártási technológiának köszönhetően az egyre inkább környezettudatos vásárlók igényeit elégítik ki. A lámpák festhető változatban is rendelhetők, így bárki tetszőlegesen, akár saját maga színezheti, alakíthatja a fal, vagy a mennyezet színéhez a lámpáit. A rejtett világítás, LED világítás, világítástechnika területén úttörő a fejlesztésben. Gyártó honlapja.
Lucid
Ők a falámpák készítésének mesterei. Tökéletes alapanyagból náluk csak tökéletes termék születhet. A LUCID lámpáinak könnyed hajlított formái tölgyfalapokból készülnek. A fa természetességét és melegségét sugárzó lámpák változatos színekben rendelhetők, így szinte mindenki megtalálhatja a bútorához, burkolatához illő fa színt. Gyártó honlapja.
Sampa Helios
A Sampa Helios változatos világa a forma és stílusgazdagsága az átlagember számára is megfizethető kategóriát képvisel. Különösen ajánljuk a mediterrán, provance-i romantikus stílust kedvelőknek, de megtalálhatják kedvenceiket azok is, akik tradicionális lámpákat kedvelik. Gyártó honlapja.
Jieldé
A loft stílus megtestesítője. Álló, fali, mennyezeti, vagy akár asztali lámpái az e stílust kedvelőknek nyújt gazdag kínálatot. Vidám színekben itt igazán nincs hiány. A játékos, fiatalos lendület az extravaganciával párosul. Gyártó honlapja.
Slamp
pillanatnyilag az egyetlen kakukktojás a sok francia gyártó között. A Slamp ugyanis olasz. Hogy miért is vettük mégis föl e termékeink közé, annak magyarázata az, hogy egyszerűen nem lehet elmenni mellette pozitív emóciók nélkül. Mert olyan friss, olyan könnyed, mert annyi gondolat, annyi báj van az általuk készített lámpákban? Gyártó honlapja.
Lumiven
Innováció, design és magas minőség. E szavakkal jellemezhető leginkább a Lumiven. A cég dizájnerei 2011-ben egy klasszikus köntösbe bújtatott egyedi lámpacsaládot álmodtak meg, ahol a króm és a kristály harmonikusan egészíti ki egymást. A végtelen elegancia, a tökéletes technológia süt át a magas presztizsű világítótesteken. A LUMIVEN követi a trendet. A LED technika összes előnyét, az üveg és a króm káprázatát ötvözi az egyedi mennyezeti, asztali és álló lámpáikba. ?Csak igényes vevőknek!? ? mondja nem kis büszkeséggel a gyártó. Gyártó honlapja.
dixheuresdix
Gyártó honlapja.